Šta podrazumeva biti dobar u krevetu?

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-06-02 20:01:26 2020-06-02 20:01:26

Postoji li dobar ili loš ljubavnik

Shutterstock

Najčešća zabluda koja se odnosi na seks jeste upravo termin "dobar u krevetu". 

Pa, da pojasnimo, iz ženskog ugla, šta to čini dobrog ljubavnika.

Prvo da razjasnimo, seks je priroda i primarna ljudska potreba i nauka je to determinisala. Jednaku potrebu sa psihološkog aspekta imaju pripadnici oba pola. 

Drugo, seks je čin koji iziskuje dva bića spremna da se prepuste užitku. Ipak, ovde nailazimo na rasplet ove teme, a reč je ispunjavanju očekivanja.

Dakle, ne uživamo svi jednako u istim stvarima, a stvar senzibiliteta i empatije je dominantan faktor u cilju da dobijete titulu dobrog ljubavnika.

Apetiti, požuda, način pristupa, su samo deo prirodnog procesa, ali sve što se veštački i prisilno pospešuje ima za rezultat debakl. 

Žene imaju istančan instikt i vrlo brzo će vas raskrinkati u onome što ne dolazi prirodom volje. Dok se stvari odvijaju spontano, s iskrenim osećajem uživanja, nema bojazni da podbacite.

U tom slučaju, ni veličina vaše "alatke" neće biti od značaja, prepustite se svim osećajima koji vas obuzimaju, maštajte i improvizujte, sprovodite vaše ideje u dela i ako ste pronašli odgovarajućeg partnera u tom činu iskrenosti i opuštanja, to vas čini dobrim ljubavnicima, zapravo dobrim spojem.

Da razbijemo iluzije, dobar ljubavnik ne postoji! 

Expand player
Pogledajte više