maskara, šminkanje, devojka
Shutterstock, ilustracija
Šminkanje, šminka, lice, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako nas svake godine ćim zahladni šminkeri podsećaju na šminku u boji vina, ove godine slavi se prirodna lepota. Ovi proizvodi su zapravo sve što vam je potrebno za svež i besprekoran jesenji izgled.

PROČITAJTE I:

 

1. Nežno rumenilo sa odsjajem

Spremite intenzivne bronzere do sledećeg leta i zamenite ih suptilnim rumenilima u nežnim nijansama. Odlučite se za one sa laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svežije i zdravije.

Šminkanje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

2. Paleta senki za oči u neutralnim bojama

Ove jeseni se umesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi sa primesama roze i zlatne boje. Uz ove boje dobićete najprirodniji dnevni izgled, ali ako malo pojačate roze i zlatnu, dobićete sjajan večernji izgled.

Šminkanje, šminka, lice, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

3. Korektor sa laganim prekrivanjem

Kako biste izbegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivajuću moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti sa vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

PREPORUČUJEMO:

 

4. Negujući karmin za usne

Intenzivne sjajeve i matirane karmine ostavite sa strane i pružite svojim usnama odgovarajuću negu, koja im je potrebna u predstojećim hladnim i vetrovitim mesecima, kremastim karminima u hladnim nijansama.

Šminkanje

shutterstock

Foto: shutterstock

 

Izgledajte i do 10 kg mršavije uz pomoć malih saveta za lepotu!

AUTOR: Zadovoljna/M.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 11:58 Nosite potkušulje po meri koje pokrivaju područje stomaka sa efektom laganog korseta - one će stanjiti struk i kreirati iluziju mršavosti Odeća može biti najveći ženski saveznik, ali i najgori neprijatelj.

 

BONUS VIDEO:

Modni saveti Suzane Perić