NIJE NAIVNO! Ako niste imali SE*S više od nedelju dana, vašem organizmu će se dogoditi 3 UŽASNE STVARI!

Obavezno pročitajte!

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Uz pomoć raznih internet portala, danas nam je omogućeno da saznamo mnogo stvari koje su korisne za nas i naše zdravlje.

Upravo sada ćete saznati koliko je bitno imati intimne odnose, I da oni imaju razne zdravstvene prednosti o kojima do sada niste ni razmišljali. Pogledajte OVDE koja poza garantuje najbolji seks.

Međutim, stručnjaci su utvrdili da ukoliko ovu aktivnost ne obavljamo najmanje sedam dana, onda mogu da se dogode velike i ozbiljne posledice, baš kao i kada je u pitanju bilo koja druga aktivnost.

Evo o kojim posledicama je reč:

Stres

Da biste umanjili stres idealno rešenje je da imate odnose sa svojim partnerom. Istraživanja koja su izvršena 2005. godine pokazala su da odnos koji imate sa svojim partnerom deluje na mentalne i fizičke osobine i u znatnoj meri ih poboljšava.  Pogledajte OVDE tri strašne istine o braku koje vam niko neće reći.

Problemi sa srcem

Obzirom da za vreme intimnog odnosa dolazi do fizičke aktivnosti, to se pokazalo jako dobrim kada je u pitanju održavanje zdravlja srca, te samim tim delujemo i na cirkulaciju.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

Ukoliko jednom sedmično vodite ljubav onda su vam smanjene šanse da obolite od erektilne difuzije.

Nisko samopouzdanje

Kada dođe do ejakulacije , svi hormoni prolektin testosteron kao i estrogen deluju na naše emocije i uravnotežuju ih. Pogledajte OVDE kako seks utiče na izgled.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi