Seks, ljubav, strast
Shutterstock, ilustracija
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Ipak, postoje one stvari kojima ne bi trebalo da razgovaramo kako ne bismo “ubili” dobro raspoloženje i započeli svađu koju nikako ne želimo. O čemu je reč?

PROČITAJTE JOŠ:

Seks, penis, mali penis, loš seks, odnosi

Shutterstock, ilustracija

 

 

1. Ne kritikujte performans partnera

Osim ako vas nije pitao kako je bio ili ako želite da mu date dobronamerni savet, bolje je da zaobiđete kritikovanje njegovog “talenta”. Kritikovanje može uništiti intimni momenat i učiniti ga ranjivijim svaki sledeći put.

2. Ne komentarišite njegovo telo

Zaboravite na komentarisanje njegovog tela kako bi trebalo da se vrati u teretanum smrša, ugoji, popravi nešto... To može uticati na njegovo samopouzdanje, ali i želju za seksom koja posle takvog komentara samo može biti manja. Isto to važi i za njega!

3. Ne spominjite stvari koje vas dovode do konflikta

To što vam je rekla njegova majka ili neko drugi iz njegove porodice ili od prijatelja, možete komentarisati kad god želite, samo ne tad. Takva konverzacija će ugasiti strast i stvoriti raspravu koju nikako ne želite.

PREPORUČUJEMO I:

 

4. Ne prisećajte se odnosa sa bivšima

“Moj bivši je radio to ovako...”, “Kad se setim kad sam spavala sa...” i tako dalje. U redu je da komentarišete neke stvari iz prošlosti sa svojim partnerom, ali ne odmah nakon vašeg seksa.

5. Nemojte iskorišćavati trenutak za nagovaranje partnera

6. Ne pitajte ga “gde je to naučio”

Ovim pitanjem se vraćamo na celu stvar o bivšim partnerima gde dobar odgovor ne postoji. Jednostavno ga izbegavajte i sve će biti u redu.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija