frizura
profimedija
frizura

profimedija

Foto: profimedija

Londonski frizeri poznati su širom sveta. Prepoznajemo ih po hrabrosti, smelosti i željom da menjaju trendove iz korena. Saloni u Londonu su dugo bili zatvoreni zbog pandemijske krize, ali to nije sprečilo stiliste da nastave da vežbaju i eksperimentišu, i postavljaju nove trendove, u saradnji sa omiljenim modelima. Ovi stilovi odgovaraće svima, i verujemo da će vas sledeći prilog inspirisati da promenite frizuru ove sezone i da zablistate u najboljem izdanju! 

Bez obzira da li želite drastičnu tranformaciju ili suptilnu promenu, londonski frizeri predviđaju trendove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Profesionalci savetuju da ne čekate na promenu, već da budete dovoljno smeli i da isprobate nešto novo!

frizura

pixbay

Foto: pixbay

Italijanski Bob zaludeo je svet, a reč je o kratkom bobu koji se lako stilizuje. Nick Latham je profesionalni londonski frizer koji kaže: „Italijanski bob je kratak bob koji se izvodi nešto kraće oko prednjeg dela lica, gotovo do područja usana“ Francuski bob je uglađen, a italijanski maštovit, kreativan, i daje nepogrešivu dozu glamura. Dovoljno je samo da kosu osušite na svežem vazduhu i imaćete sjajnu frizuru.

frizura

pixbay

Foto: pixbay

 Dugačke pletenice su popularnije nego ikada! Pletenice se menjanju iz godine u godinu, ali izuzetno dugačke kike biće u fokusu ove sezone. Sve oči će garantovano biti uprte u vas i vašu novu frizuru. Najbolje od svega jeste što ne zahtevaju posebno stilizovanje, ali stilisti kažu da im možete dodati alkice, dragulje i perle.

frizura

pixbay

Foto: pixbay

Razbarušene teksture kose su u trendu. Londonski frizeri kažu da nije nužno da stalno stilizujete svoju kosu, ostavite je da zasija prirodnom lepotom. Bez pegle za kosu, bez figara, bez uvijača, odmorite se od svega. Podignite kosu ili je skroz pustite. Dok odmarate kosu, pružite joj adekvatnu negu. Isprobajte maske koje mogu da ubrzaju rast kose!

frizura

pixbay

Foto: pixbay

Šiške se ponovo vraćaju na modnu scenu, a ove frizure su inspirisane 70-tim godinama. Lako se stilizuju i najbolju se slažu ove sezone sa svetlim nijansama i pramenovima.

frizura

pixbay

 Foto: pixbay

Stepenasta kosa je u fokusu ove godine, a to nam je na svom primeru pokala i poznata pevačica Billie Eilish!

I ova frizura je inspirisana 70-tim i 80-tim godinama i toliko je glamurozna, a u isto vreme opuštena, da ćete je obožavati. Najbolje od svega što vam omogućava da zadržite svoju željenu dužinu kose.

frizura

pixbay

Foto: pixbay

Volumen, lokne, prirodna kosa - osvežite svoj stil za tili čas.

Stilisti savetuju da što više oporavljate svoju kosu tokom prolećnih i letnjih meseci, kako biste je regenerisali i dostigli željenu dužinu. Isprobajte i nove boje. Crvenkaste i riđe nijanse ostavljaju bez daha, i u vrhu trendova su!

PROČITAJTE JOŠ: