Megan Markl
EPA/NIGEL RODDIS
Megan Markl

EPA/NIGEL RODDIS

Megan Markl, Foto: EPA/NIGEL RODDIS

Sara Čampman, koja vodi računa o koži Megan Markl, otkriva koje to korake vojvotkinja primenjuje kako bi njen ten uvek bio besprekoran. Iako je novopečena mama, ona uvek izgleda sveže.

Ono što je najbolje je da i vi možete sebi da priuštite ovaj kraljevski tretman.

PROČITAJTE I:

Ovo su zlatna pravila princeze:

Masaža lica

Nežni pokreti stimulišu limfnu drenažu i smanuju otoke na licu, a ujedno i potstiču cirkulaciju. Sve to rezultira zdravijim i svežijim izgledom kože.

Ako na isti način nanosite proizvode na kožu oni će prodeti u dublje slojeve kože i tako vam obezbediti bolju negu.

PREPORUČUJEMO:

 

Za ovu tehniku vam nisu potrebni nikakvi dodatni aparati, sve što trebate da uradite je da kružmin pokretima nanosite proizvode koje inače koristite.

Čišćenje lica

"Redovno i temeljno čišćenje lica čini čuda za vašu kožu. Ako posvetite samo nekoliko minuta dnevno ovoj aktivnosti ne samo da ćete poboljšati njen izgled, nego ćete joj omogućiti da nan najbolji način obavlja svoju funkciju. Čak i kada ste u gužvi, ovaj korak je neizostavan. Oko čišćenja kože nema kompromisa", ističe Sara.

Šminkanje, šminka, lice, nega

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Nanošenje hranjivog seruma

Kada temeljno očistite lice, vreme je za serum. Kod izbora seruma je jako važno da izaberete onaj koji odgovara vašem tipu kože. Dobro izanalizirajte kožu pre investiranja u proizvod.

Hidratacija kože

Zadnji, ali jednako važan korak je nanošenje hidratantne kreme čija je funkcija da vašoj koži da zdraviji izgled i pojača njenu otpornost na spoljašnja zagađenja i štetne materije.

Kože lice krema mazanje devojka lepotica obrve

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?