KUVAR OTKRIO TAJNU KAKO DA UVEK BUDE KREMAST Pire krompir zasigurno pravite pogrešno i zato vam je bezukusan! Evo u čemu je CAKA!

A u čemu je greška?

Pire krompir, jelo, predjelo, hrana
Foto: Profimedia

Pire krompir važi za jedno od osnovnih, početničkih jela, koje bi svako trebalo da ume da napravi, a ispostavilo se da većina nas greši u pripremi - jedan kuvar otkriva i u čemu tačno.

 

A u čemu je greška? Većina nas će ga pripremiti ovako - skuvaćemo krompir, procediti ga i dodati puter/mleko/sir pa onda sve sjediniti - i zbog toga jedemo bezukusni pire.

NI NJU NI ŽENU NE MOŽEŠ IZABRATI, NEGO SAMO POTREFITI Šest praktičnih saveta kako da izaberete najukusniju LUBENICU!

Ceo život ste pogrešno prale KUPAĆI KOSTIM! Ovo je jedini pravilni način!

Koliko puta ti se desilo da ti se kupaći raspadne nakon drugog pranja? Ili da skupo platiš model koji ti se sviđa i planiraš da ga nosiš bar 2-3 sezone, a on već posle 10 dana na moru postane potpuno rastegljen i nenosiv?

 

"Krompir ima vrlo delikatan ukus, i kada ga skuvate i procedite, pa vodu bacite, sa njom ste bacili i ukus krompira", objašnjava kuvar Tajler Florens.

I zato, savetuje on, umesto da krompir kuvamo u vodi, treba da ga kuvamo u mleku i puteru.

 

Dakle, iseckan sirov krompir stavimo u mleko i ostale mlečne proizvode sa kojima inače pripremamo krompir i pustimo da se sve zajedno skuva, kako ne bismo izgubili ukus krompira.

SIGURNO NISTE ZNALI Ako u kafu sipate OVO, bićete mnogo energičniji, a nikada ne biste pogodili o čemu je reč!

Mleko šolja mleka
Foto: Shutterstock

 

BONUS VIDEO:

Recept za američku pitu s višnjama

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi