Izborite se sa aknama uz bjuti savet Viktorije Bekam! Tajna je u nečemu što košta samo 400 dinara!

Alo.rs/M.M. | Ženske priče 2019-08-23 10:38:17 2019-08-23 10:38:17

U čemu se ona pojavi, to je trend sledećeg dana

Profimedia

Ona je jedna od najpoznatijih modnih ikona na svetu. Njen stil je prepoznatljiv, a osmeh Viktoriji Bekam mogu da izmame samo njena deca. Bivša članica grupe Spajs grls poznata je po tome što se skoro nikada ne smeje u javnosti.

PROČITAJTE I:

 

Što se tiče njenih bjuti rituala, Viktorija je nedavno otkriva tajnu kako neguje kožu i kako njeno lice uvek izgleda besprekorno.

Naime, Viktorija kao i mnoge druge žene imaju veliki problem sa aknama, a po savetu dermatologa počela je da jede losos svaki dan, ukoliko želi da joj lice bude čisto i bez akni.

PREPORUČUJEMO:

 

Uz losos koji je na svakodnevno meniju, Vikrtorija koristi i aktivni kiseonik koji košta svega 400 dinara.

Viktorija Bekam takođe nedavno kritikovala žene koje omalovažavaju druge žene. "Nemam vremena za žene koje ne podržavaju druge žene. Najviše cenim komplimente koje dobijam od žena“, rekla je poznata dizajnerka.

Operite kosu sa OVOM namirnicom za bolji volumen! Uz njega, kosa će vam biti preporođena!

AUTOR: Novosti/M.M. DATUM I VREME: 21.07.2019. 11:00 - 21.07.2019. 13:06 Zvuči šašavo ali pomaže! Foto: Profimedia.rs Reč je o triku koji podrazumeva pranje kose mešavinom od brašna. ZA ROMANTIČNE LETNJE NOĆI U VAŠOJ BAŠTI Napravite lampion za samo PAR MINUTA! Kad vidite kako je lako, kajaćete se što to niste učinili pre!

 

BONUS VIDEO:

Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Expand player
Pogledajte više