Fantastičan savet kako da omekšate BRESKVE na sasvim PRIRODAN NAČIN!

Stil/M.M. | Ženske priče 2019-07-18 13:30:26 2019-07-18 13:30:26

Morate probati, zabavno je!

Shutterstock, ilustracija

Breskve su mnogima omiljeno letnje voće, ali danas proizvođači i prodavci često ne čekaju da voće sazri, već kad dođemo kući shvatimo da smo kupili plodove koji samo što nam ne polome zube.

PROČITAJTE I:

 

Da li ste znali da postoji potpuno prirodan trik da za samo sat vremena omekšate tvrde breskve?

Sve što vam treba jeste papirna kesa i jedna jabuka!

U kesu stavite breskve i jednu jabuku, pa lepo zatvorite da ne ulazi vazduh. Jabuke će brzo početi da ispuštaju etilen, prirodni gas koji ubrzava sazrevanje voća.

PREPORUČUJEMO:

 

Za samo 60 minuta, vaše breske će biti mekane i neverovatno ukusne!

Probajte pa nam javite utiske!

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Trik za kojim su žene odlepile! Nikad lakše za samo 5 sekundi stavite alajner poput profesionalca!

 

Expand player
Pogledajte više