Ako uradite kao što piše i iskoristite trik sa radijatorom, videćete razliku u novčaniku!

Večernji.hr/M.M. | Ženske priče 2019-10-24 23:21:27 2019-10-24 23:21:27

Morate probati!

Shutterstock

Sakupljanje prašine između rešetki može začepiti protok toplote, a tada oni moraju snažnije raditi kako bi zagrejali celu prostoriju u kojoj se nalaze.

PROČITAJTE I:

 

Pre čišćenja radijatora obavezno isključite grejanje. Ovo je sigurnosna mera jer ćete radijator čistiti vodom, a i prljavština će lakše otići s hladnih površina.

Na gornjem delu radijatora nalaze se otvori koje je jednostavno očistiti korišnjem fena za kosu. Fen upalite i stavite topli vazduh da svojim strujanjem kroz otvore ukloni veće količine prašine i prljavštine.

Isti efekt možete postići i ako imate usisivač na paru. Sve ono što se nalazilo u radijatoru sada će pasti na pod, a to jednostavno pometite ili usisajte. Za sedeći korak idealno bi bilo koristiti drveni štap prekriven pamučnom tkaninom. Od gore prema dole svaku rešetku očistite zasebno.

PREPORUČUJEMO:

 

Završite čišćenjem spolja. Sok od limuna razredite u vodi i mokrom krpom prebrišite radijator. Ostavite da se osuši, a tek kada budute u potpunosti sigurni da nije vlažan možete ponovno upaliti svoj radijator.

Napravite sami osveživač prostora koji će učiniti da vaš dom uvek miriše na čisto!

AUTOR: Sensa/M.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 11:58 Zamenite veštačke osveživače prostora. Evo kako možete da napravite prirodni osveživač... Foto: Shutterstock Sintetički mirisi za dom pod nazivom „mirisi" skrivaju mnoge toksične supstance, a izradom domaćeg, prirodnog spreja za prostor vrlo jednostavno možete uneti svežinu i miris u svoj dom.

 

BONUS VIDEO:

Kako se pravilno našminkati za 5 minuta

 

 

Expand player
Pogledajte više