DA NIJE TUŽNO BILO BI SMEŠNO One su Hitler - majke! Ovako je javnost okarakterisala ovu grupu žena!

Ispovest novinarke je uzburkala javnost

ljuta Besna Iznervirana žena devojka

Ispovest novinarke je uzburkala javnost:

„Gledala sam neki dokumentarac o ženama koje su se udale, rodile decu, brak je trajao koliko je trajao, doslo je do razvoda i – one su dobrovoljno ustupile starateljstvo nad decom bivšem mužu.

Jedna je otišla, čini mi se bez razvoda, ostavila decu i muža i odselila se 3000 milja daleko. Vezu sa decom održava preko skajpa.

Svaka od tih žena osuđena je od strane poznanika, rodbine itd.

posao, afera, kolege, bes, otkaz
Foto: Shutterstock, ilustracija

Nepoznati ljudi su ih nazivali Hitler-majkama, čudovistima, sebičnim majkama.

U razgovoru sa jednom od tih žena novinarka je zapitala dotičnu da li uopšte voli svoju decu i ako ih voli, da li ih voli više od sebe. Ona nije imala odgovor.

Šta vi mislite o tome, da li majka mora da voli dete više od sebe, da li to ide u paketu sa majčinstvom, da li se teže oprašta ženi odlazak od dece nego muškarcu? 

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

 • Korisnik: Majat
  24/02/2021 - 07:53
  Mislim da ne treba nikog osuđivati dok se ne zna cela priča. Možda su neke od tih žena bolesne ili imaju neki drugi razlog pa bi deci život sa njima bio težak. Možda je humanije za decu da ostanu sa ocem. Uostalom, i otac je roditelj kao i majka. Civilizacija tretira očeve kao manje vrednog roditelja. Kao da je majka sve i svja a ne mora uopšte u praksi da bude tako.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi