Megan Markl
printscreen/youtube
Megan Markl

printscreen/youtube

Megan Markl, Foto: printscreen/youtube

Objavljen je prvi trejler dugo očekivanog intervjua princa Harija i Megan Markl sa Oprom Vinfri i odmah je jasno da nijedna tema nije zabranjena.

U kratkom video zapisu, Opra direktno pita Megan da li je postojala "prekretnica" koja je dovela do toga da se par povuče iz kraljevske porodice u januaru 2020. Iako Meganin odgovor nije prikazan, u drugom kadru Hari kaže da mu je najveća briga bila da se "istorija ne ponavlja" misleći na njegovu pokojnu majku, princezu Dajanu čiji su sukobi sa kraljevskom porodicom često bili objavljivani u javnosti.

Prikazani su Hari i Megan kako se drže za ruke dok Hari kaže kako je srećan što ima Meganinu podršku s obzirom na to da je njegova majka sama prošla sve borbe.

"Znate, zaista mi je laknulo i srećna sam što sedim ovde i razgovaram s vama i mojom suprugom, jer ne mogu da zamislim kako je majci bilo kad je sama morala da prođe kroz ceo ovaj proces, pre mnogo godina. Nama je neverovatno teško, ali bar imamo jedno drugo", rekao je Hari.

"Rekli ste neke šokantne stvari", rekla je Opra na kraju trejlera.

"Ovo će biti tako dobro", "Jedva čekam","Jeste li primetili da Meghan ni na koji način nije prikazana da govori?", "Ovo će biti skandalozno" samo neki od komentara ispod videa.

Opra sa Megan i Harijem: CBS Primetime Special emituje se 7. marta. Megan i Hari razgovaraće o svojoj odluci da napuste kraljevsku porodicu, svom braku, filantropskim poduhvatima i načinu na koji se snalaze u životu pod jakim pritiskom javnosti.

PROČITAJTE JOŠ: