Banka, bankomat
Shutterstock
Foto: Shutterstock

Čistačica koja je 35 godina radila za HSBC banku dala je otkaz a u oproštajnoj poricu poručila "surovoj" menadžerki da bude bolja prema ljudima.

Poruka koju je njen sin podelio na Tviteru postala je viralna, a brojni korisnici društvene mreže su čestitali ženi na iskrenoj poruci i napornom radu.

Žena, koja je želela da ostane anonimna, je u poruci navela da odlazi nakon što ju je menadžerka "surovo i agresivno" ponižavala.

"Molim vas da zapamtite ovo: U svetu u kome možete da budete bilo šta, budite dobri i nežni, jer niko od vas nije ništa bolji od čistačice", navela je žena.

"Zbog ovoga volim moju mamu. Čisti banke 35 godina i danas je otišla, ostavivši ovu dražesnu poruku odvratnoj menadžerki. Srećna penzija mama - tvoja mora uvek da bude poslednja!", poručio joj je njen sin.

Poruka koju je sin postavio na Tviteru izazvala je salve komentara.

"Nadam se da se Džuli stidela sama sebe kada je pročita".

"Džuli bi trebala izgubiti posao zbog ponašanja prema ljudima kao prema smeću! Tvoja mama je zvezda".

"Nikada nisam razumela zašto neko misli da je posao odraz njihove važnosti. Naučena sam da verujem da je svaki posao dobar i da svako ko ustane i ode na posao zaslužuje isto poštovanje, bez obzira na to da li čiste đubre ili vode kompaniju", navela je jedna korisnica.

"Mama ti je apsolutna carica", poručila je druga.

"Ovo je dobro za nju! Deca umeju da budu surova prema spremačicama i tetkicama i sama sam to iskusila!", piše u jednoj od poruka.