Megan Markl
Screenshot: YouTube
Megan Markl

Screenshot: YouTube

Foto: Screenshot: YouTube

Otac Megan Markl Tomas, s kojom vojvotkinja nije u najboljim odnosima, danas je negirao tvrdnje njegove ćerke da ju je izdao i nazvao svog zeta, princa Harija, balavicom.

„Svi grešimo - ali nikada nisam igrao bilijar niti sam se oblačio kao Hitler, što je Hari i učinio“, rekao je za Gud Morning Britiš.

Opisujući svoj poslednji telefonski poziv sa Harijem, Tomas je rekao da se nije dobro završio.

„Hari mi je rekao:„ Da si me slušao, ovo ti se ne bi dogodilo. “Meni, koji sam nakon operacije ležao u bolničkom krevetu i bilo mi je nekako odvratno, pa sam spustio slušalicu, " rekao je.

Ali, dodao je da bi voleo da izgladi stvari sa Harijem i Mehan.

"Žao mi je zbog onoga što sam učinio. Bilo je to pre dve godine. Ali pokušao sam to nadoknaditi. Sada smo udaljeni samo stotinu milja. Nikad je nisam prestao voljeti. Ne slažem se sa svima stvari koje moja deca rade. Ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan ", rekao je.

Međutim, ustao je u odbranu kraljevske porodice nakon što su Megan i Hari optužili jednog člana, kojeg nisu želeli da imenuju, za rasizam.

"Ne mislim da je britanska kraljevska porodica uopšte rasistička. Ne mislim da su Britanci rasisti - mislim da je Los Anđeles rasistički, Kalifornija rasistička, ali ne mislim da su to Britanci. Cela ova stvar oko boja i koliko je beba tamna je samo sranje. “rekao je Tomas.

Delovi intervjua u kojima je Megan govorila o svojoj porodici nisu prikazani u nedelju, ali su kasnije pušteni.

Meghan je pohvalila majku Doriju Ragland zbog dostojanstva četiri godine. Takođe je spomenula svoju polusestru Samanthu, koja je objavila knjigu o njihovoj vezi i rekla da se jedva poznaju.

Čak je tvrdila da je Samanta promenila prezime u Markl nakon što se Megan udala za Harija.