Začin koji ubija SVE loše BAKTERIJE, a uspešno pomaže kod MRŠAVLJENJA I UKLANJANJANJA CELULITA!

Punkufer.dnevnik.hr/B.Z. | Ženske priče 2019-01-29 11:38:03 2019-01-29 11:38:03

U narodnoj kineskoj medicini ovaj začin se vekovima koristio kao uništilac loših bakterija.

Shutterstock

Sečuanski biber je važan začin kineske i indijske kuhinje koji se koristi za začinjavanje slanih i slatkih jela. Osim lagane ljutine nema baš previše sličnosti s klasičnim biberom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako ga koristiti?

Sečuanski biber u zrnu najbolje je lagano tostirati u tiganju, pa potom samleti. Za začinjavanje jela koriste se samo ljuske, a blistava crna zrna se bacaju jer imaju gorak ukus i teksturu koja može upropastiti ukus hrane.

 

Expand player
Pogledajte više