ZLATNI KOREN RASTE I ZIMI Trava "Božji dar" leči anemiju, a ciste i miomi nestaju

Otklanja kurje oči i bradavice i sprečava maljavost ruku

trava rusa
Foto: youtube.com/printscreen

Biljka Rusa ili Marijina trava lek je za mnoge bolesti i probleme sa kojima se ljudi suočavaju svakodnevno. Zovu je još i milost Gospoda, Božji dar, koren za oči ili zlatni koren.

Ova biljka raste na tarabama, potpornim zidovima, obroncima šuma. Može se pronaći i tokom zimskog perioda, a iz njenog korena i stabljike, kada se ubere, teče narandžast sok.

Njena moć i lekovitost je u tome što može da stvara crvena krvna zrnca, čisti jetru i žuč, dobra je za hemoroide, a ako imate zujanje u ušima a ne znate mu uzrok onda je ona pravi lek za vas. Otklanja kurje oči i bradavice i sprečava maljavost ruku, lica i nogu kod žena. Ako bolujete od cista na jajnicima i mioma na materici ova biljka delotvorno utiče na njih.

trave
Foto: pcpress.rs

Za upotrebu se koristi cela biljka, sveža ili osušena. Može da se koristi i za spoljašnje a i za unutrašnje potrebe, u zavisnosti koje oboljenje treba da se leči.

Jedna ravna kašičica osušene Ruse trave staviti u 1/4 litre vrele vode, ostaviti da odstoji 15 minuta, procediti pa popiti u laganim gutljajima. Čaj se može koristiti i za spoljašnju primenu kod promena na koži tipa lišajeva. U zavisnosti od oboljenja čaj piti najduže 14 dana od 1 – 2 šolje dnevno.

Više vesti o sličnim temama nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi