BILA U PODMAKLOJ TRUDNOĆI, A STOMAK SE NIJE VIDEO! Mnogim devojkama se ovo dešava, a jedna od njih je i bivša teniserka Ana Ivanović!

Bivša teniserka je sve iznenadila kad je objavila da se porodila, jer zbog malog stomaka niko nije verovao da joj je termin blizu!

Ana Ivanović
Ana Ivanović, Foto: Printscreen Instagram / anaivano

Kako navode domaći mediji, bivša teniserka Ana Ivanović iznenadila je sve kad je objavila da su ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger dobili drugog sina, pogotovo što se na njenim poslednjim slikama jedva primećivao trudnički stomak.

 

Istina, Ana se trudila da se fotografiše iz uglova koji ne otkrivaju celu figuru, a na osnovu slika na kojima se video stomak, mnogi su zaključili da joj termin nije blizu.

Veličina stomaka kod trudnica zavisi od brojnih faktora, a ovo su neki od najčešćih.

ZBOG OVOGA VAS GLAVA BOLI SVAKI DAN Od njega svi imamo migrene, a bez njega život nam je postao nezamisliv!

Ana Ivanović
Ana Ivanović, Foto: Instagram/anaivanovic

Visina

Kod visokih žena i abdomen je duži, tako da njihove bebe imaju dosta prostora da rastu. Kad se uvećavaju, njihove materice najčešće idu "ka gore", umesto da se spuštaju. Rezultat je manji stomak. S druge strane, kod nižih žena prostor između karlice i poslednjeg rebra je znatno manji, a to znači da beba ima manje prostora da raste. Materica se pomera ka napred, a samim tim njihovi stomaci izgledaju veće.

 

Atletska građa

Žene koje imaju atletsku građu i dobro razvijene mišiće najčešće imaju i manje stomake. Razlog jeste što su njihovi abdominalni mišići jači, pa neće popustiti pod pritiskom rastuće bebe.

AKO VAM SE DEŠAVA OVO, ODMAH REAGUJTE! Sedam znakova koji upozoravaju na to da vam je telo PUNO TOKSINA!

Trudnoća, beba, trudna žena, par, deca, uktrazvuk
Foto: Shutterstock, ilustracija

Veličina bebe

Naravno, koliki stomak će trudnica imati zavisi i od toga koliko je krupan plod koji nosi. Neko nepisano pravilo jeste da će druga beba najčešće naslediti od brata ili sestre veličinu. Budući da Ana ni u prvoj trudnoći nije imala veliki stomak, nije iznenađenje što ni druga beba nije bila krupna.

"RODITELJI NE DOPUŠTAJU DECI DA ODRASTU!" Evo koje greške najčešće pravimo u vaspitavanju dece!

 

Ipak, treba napomenuti da ima mnogo suprotnih primera - mali stomak u prvoj trudnoći, a veliki u drugoj, tako da se ne može reći da je ova teorija pouzdana.

Ambrozija uzrokuje ozbiljne zdravstvene probleme, 8 saveta kako da se zaštite!

AUTOR: Žena/M.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 14:00 - 21.08.2019. 17:08 Polen ove korovske biljke spada među najjače alergene i izaziva brojne tegobe, od kijavice, preko konjuktivitisa i bronhitisa, do astme. Foto: Shutterstock Koncentracija polena ambrozije, korovske biljke koja cveta od jula do kraja oktobra, biće najveća u narednih mesec i po dana, zbog čega lekari svim osobama koje pate od alergija preporučuje poseban oprez.

 

BONUS VIDEO:

Kako napraviti unikatnu masku za telefon

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi