Novak Đoković
EPA/Ali Haider
Novak Đoković

EPA/Ali Haider

Novak Đoković, Foto: EPA/Ali Haider

Napadi na svetskog šampiona u tenisu ne jenjavaju. Novak Đoković je na meti javnoosti jer su mnogi neprijatelji dočekali priliku da mu pronađu grešku, te ga optužuju kao da je, u najmanju ruku, on lično konstruisao virus korone.

Ipak, postoje i oni, zdravorazumni, koji su skočili u odbranu velikog tenisera. Branimir Kamber, rođeni je Zadranin i poznati jutjuber, te se i on oglasio povodom ove situacije u kojoj je Nole nepravedno "kamenovan".

Kmaber je zaključio da se političke kampanje odvijaju na osnovu ovog kiksa i da su pojedinci spremni "kosti svojih predaka iskopati" zarad ubiranja poena. Takođe bi i mediji sopstveni krv prodali, kako kaže Branimir, ne bi li im se javio neki sponzor od kojeg bi profitirali.

Kamber je takođe konstatovao da je istraživačko novinarstvo izumrlo, a današnje je postalo "karijes društva". O svetskim silama, poput Velike Britanije, naveo je istorijske činjenice i komentarisao mentalitet nacije koja nema opštu kulturu da bi bila kompetentna da iznosi uvrede na račun Đokovića koji je, pored zaslužne titule u svetu tenisa, i veliki humanitarac.

Koronavirus je postao pokriće za nešto što se radi "ispod žita", smatra jutjuber. 

Čovek ima dobru nameru. Jedno je bitno reći, Novak je oragnizaovao humanitarni dobrotvorni turnir i nikada niko za njega nije rekao da je varalica i prevarant i da je sebi obezbedio negde lovu dok drugi nisu gledali. Da tako uspešna osoba ima takve tedencije o tome bi se i te kako pisalo. Đoković je dobio nož u leđa ni iz čega, ovo se nije smelo dogoditi, zaključuje Branimir.

Jutjuber je izjavio da je sramotno ovo što se desilo Noletu i da naš teniser treba biti uzor mnogima, a šta je još rekao, pogledajte u ovom video klipu.