Torta "Medeno srce" očaraće vaša nepca! Ko god ju je probao, tražio je parče više!

Mondo/A.K. | Ženske priče 2019-04-14 08:49:09 2019-04-14 08:49:09

Recept.

Shutterstock, ilustracija

Sastojci:

- 250 grama brašna

- Tri kašike kakaa

- 250 mililitara kisele vode

- 120 mililitara ulja

- 200 grama šećera

- Četiri kašike pekmeza (ukus po izboru)

- Kašičica sode bikarbone

- Kašičica cimeta

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za glazuru:

- 100 grama posne čokolade

- Dve kašike ulja

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni.

Pecite kolač oko 25 minuta, a onda odozgo premažite pekmezom (oko tri kašike) dok je kolač još vruć.

Zatim, posnu čokoladu istopite sa dve kašike ulja i nalijte preko kolača kada se malo ohladi.

 

Expand player
Pogledajte više