Pileća bajadera je nešto najlepše što ćete probati, a sprema se za čas posla!

vaznevijesti24.site/A.K. | Ženske priče 2019-02-18 08:04:51 2019-02-18 08:04:51

Ako ste u stisci sa vremenom, ovaj recept je nešto fenomenalno

Shutterstock, ilustracija

Sastojci:

2 filea pilećeg belog mesa, 200 g kačkavalja, 300 g suvog mesa, 1 pavlaka, 2 jaja, 3 čena belog luka, 5 kašika senfa

PROČITAJTE JOŠ:

 

Priprema:

1. Belo meso izlupati i vrlo malo posoliti, poređati u podmazan vatrostalni ili pleh za đuveč.

2. Premazati senfom i dobro izgnječenim belim lukom.

3. Preko senfa narendati kačkavalj.

4. Poređati suvo meso, opet premazati senfom, sada poređati kačkavalj u listićima.

5. Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kačkavalja.

6. Bajaderu peći 30 minuta na 200°. Ostaviti da se ohladi i seći kao bajaderu.

 

 

Expand player
Pogledajte više