Ovom italijanskom sosu niko ne može da odoli, a evo kako ga možete spremiti

Kurir.rs/Z.T | Ženske priče 2020-08-03 12:55:23 2020-08-03 12:55:23

Uživajte u divnom obroku...

Shutterstock

Sastojci:

2kg paradajza

2 kašičice šećera

2 kašičice soli

malo svežeg bosiljka

Priprema: Paradajz zaseći na krstiće, pa spuštati prvo u ključalu vodu na 30 sekundi, zatim iz ključale u hladnu na 30 sekundi. Ovim postupkom postižemo da se paradajz lepo oguli od kožice. Oguliti paradajz i seći ili na polovine ili na četvrtine u zavisnosti od želje. Redjati u sterilisane tegle, i dodati listiće bosiljka po želji i ukusu. Dobro zatvoriti. Zatim ih kuvati u vodi 35 do 40 minuta. Ostaviti da se same ohlade, najbolje preko noći. Prijatno!

Expand player
Pogledajte više