NEŠTO SKROZ DOBRO Musaka sa belim mesom, ovakav gurmanluk do sada niste probali!

Odlična ideja za nedeljni ručak

musaka
Foto: printscreen/recepti

Sastojci:

20 ml maslinovog ulja

150 g crnog luka

400 g belog mesa

1 paprika

150 g kačkavalja

2 jajeta

so, biber

2 čena belog luka

300 g krompira

Priprema:

Crni luk isecite na režnjeve i poređajte u tepsiju. Piletinu isecite na kockice, pa pomešajte sa jajima, kačkavaljem, seckanom papriom i belim lukom, posolite i pobiberite. Sjedinite. Sipajte preko luka i lepo poravnajte. Preko poređajte krompir sečen na kolutove, prelijte maslinovim uljem i posolite. Pecite u rerni na 180°C sat vremena.

Više sličnih vesti pročitajte OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi