Lagana kapreze salata, ali na drugačiji način! Spremite se za fuziju ukusa

Alo.rs/ Magazin Novosti/ M. G. | Ženske priče 2020-09-03 10:48:18 2020-09-03 10:48:18

Ukus ražnjića je isti kao i dobro poznata kapreze salata, ali nekako - slađi

Shutterstock

Sastojci:

čeri paradajz
bebi mocarela
svež bosiljak
origano
maslinovo ulje
balzamik sirće
drveni štapići

Priprema:

Najvažnije je nabaviti najbolje namirnice, jer čeri paradajz mora da bude svež i lep, kao i listovi bosiljka.Operite čeri paradajz i listove bosiljka, a onda ih ređajte na drveni štapić. Prvi se štapićem probode list bosiljka, pa paradajz, pa mocarela i tako redom.

Na jedan štapić ne treba ređati više od tri paradajza i mocarele.

Kada su ražnjiži gotovi možete ih posuti suvim origanom i preliti maslinovim uljem, a prema ukusu i sa nekoliko kapi balzamiko sirća.

Pročitajte još:

Expand player
Pogledajte više