Ako ovaj sastojak dodate čizkejku dobićete pravu MAGIJU!

Zenskimagazin/A.Đ. | Ženske priče 2019-03-15 14:48:18 2019-03-15 14:48:18

Ulepšajte sebi dan.

Profimedia

Ova ukusna torta se priprema vrlo brzo, ne peče se i idealan je desert za ljubitelje kafe i čokolade.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Za testo:

šećer u prahu

200 g kakao keksa

4 kašike mleka

50 g maslaca

50 g mlečne čokolade

250 g svežeg rikota sira

200 g kisele pavlake

120 g šećera u prahu

10 g želatina

Za dekorisanje:

zrna kafe

Priprema:

Kalup za tortu pospite šećerom i pokrijte dno papirom za pečenje. Keksiće potopite u mleko. Dodajte omekšani maslac i mešajte dok ne dobijete glatku masu. Pokrijte donji deo modle masom od keksa.

Preko keksa sipajte svetli i tamni krem i sve izmešajte viljuškom. Stavite kolač u frižider na 4 sata. Zatim uklonite kalup i ukrasite strane kolača zrnima kafe.

 

Expand player
Pogledajte više