dete
Fox News printscreen
dete

Fox News printscreen

Foto: Fox News printscreen

Trogodišnji dečak po imenu Toni doživeo je za Božić najgori i najsrećniji dan u životu.

Dete iz Ohaja majka je iznenada 23. decembra izbacila iz auta i ostavila ga kod groblja sa njegovim psom.

Žena je samo upalila auto i pobegla dok je Toni vrištao i plakao zoveći je da se vrati. Dečak je potom seo kod jednog groba i čekao da se pojavi bilo ko.

Posle sat-dva narod se okupio na groblju i priča o napuštenom dečaku proširila se i gradom, ali i čitavim Ohajom brzinom svetlosti. Ljudi su pokušavali da nekako saznaju gde mu je bar otac ili da Socijalna služba dođe po njega, što se na kraju i dogodilo.

Dete do sada pet puta dalo izjavu

promo

Foto: promo

Dok je Toni narednog dana sedeo u Centru za socijalni rad, dobio je ogroman broj poklona za Božić od nepoznatih sugrađana. Uživao je u njima, ali mu je bol u srcu remetio sve. Pitao se kako je moguće da ga je mama samo ostavila i otišla.

Zahvaljujući medijima koji su objavili sliku deteta, jedan član familije prepoznao ga je i javio je dečakovom ocu za slučaj. Toni je narednog dana dodeljen hraniteljskoj porodici u okrugu Medin, a onda se na vratima pojavio dečakov otac i vratio mu je veru u ljubav i Božić.

Muškarac je policiji rekao da je razveden kao i da se o dečaku brinula bivša žena. Sa policijom je otišao do groblja gde su pronašli i psa kako tumara okolo i doneli su ga Toniju.

Optužnica protiv dečakove majke još nije podignuta.