MOĆ OVOG PREDMETA POZNATA JE VEKOVIMA Loš položaj ogledala u kući, može da privuče nesreću, a dobar novac!

Nikako nisu poželjna u kuhinji, a još je gore ako su okrenuta prema šporetu jer se smatra da ovim prostorom vlada negativna energija

Ogledala
Foto: Shutterstock

Prema feng šuiju, drevnoj kineskoj veštini uređenja prostora, ogledala mogu da pomognu u privlačenju novca. U zavisnosti od toga gde ih postavite, mogu da učine da prostor deluje veće, ali mogu i da blokiraju ili ubrzaju protok energije u prostoriji.

Stručnjaci za feng shui kažu da ogledala nikako ne bi trebalo postavljati direktno naspram ulaznih vrata, ogledala nikako nisu poželjna u kuhinji, a još je gore ako su okrenuta prema šporetu jer se smatra da ovim prostorom vlada negativna energija.

Generalno, nisu u pitanju samo ulazna vrata, već je prema feng šuiju loša ideja postaviti ogledalo naspram bilo kojih vrata.

S druge strane, ogledalo je najbolje postaviti u trpezariju, jer se ova prostorija vezuje za stvaranje i očuvanje bogatstva.

Kada je reč o spavaćoj sobi, tu treba biti vrlo pažljiv jer mogu da ometaju san, pošto se smatra da mogu da aktiviraju energiju.

U kupatilu ogledalo ne bi trebalo da bude postavljen naspram vrata ili WC šolje.

Slične tekstove nađite OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi