Kako da najbolje iskoristite vreme izolacije tokom vanrednog stanja?

Alo.rs/M.D. | Ženske priče 2020-03-18 22:53:25 2020-03-18 22:53:25

Ne prepuštajte se lošim mislima i uposlite se kako bi iskoristili vreme na najidealniji način

Shutterstock

Njabitnije je organizovati svoje vreme i držati se rasporeda disciplinovano kao i mera opreza dok traje vanredno stanje. Ipak, živa smo bića, i najteže je ostati u izolaciji, a posebno deluje uznemirujuće kada taj apel dođe kao zvanično saopštenje,

Međutim, oni koji se sećaju bombardovanja i NATO agresije, setiće se da smo se u to vreme družili više nego ikada. S druge strane, kada su se sirene ugasile i kada je neizvesnost prošla, nastupilo je vreme otuđivanja.

Sada, kada su nam društvene mreže dostupne, čini se mnogo lakše. Vreme je možda da se ponovo zbližimo, ovog puta, budući da situacija tako nalaže, virtuelno.

Na Jutjubu, takođe imate dosta vežbi, pa ne bi bilo loše da ih počnete, ako to do sada niste. Zbližavanje sa porodicom i ukućanima možete iskoristiti. Igrajte društvene igre na koje smo već prilično zaboravili. 

Pronađite knjige koje niste imali vremena da pročitate. Pomozite starijima, kada krenete u nabavku, setite se da neko iz vašeg komšiluka možda nema nikoga ko bi mu pomogao.

Presložite garderobu i očistite vaš dom. Ukoliko konstruktivno iskoristite vreme izolacije, osećaćete se mnogo bolje.

 

Expand player
Pogledajte više