Seks ljubav strast krevet orgazam ljubav zavođenje
Shutterstock
Seks, strast, par, vođenje ljubavi, predigra

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Većina saveta koje ćete naći ovih dana u ženskim magazinima govore o tome kako da prilikom seksa što bolje zadovoljite svog partnera, ili kako da unesete nešto novo u svoj seksualni život.

PROČITAJTE VIŠE:

 

Iako su ti saveti zabavni, oni vam neće zaista pomoći da produbite svoju intimnost sa partnerom i da iskreno uživate u seksu. Zato poslušajte 10 ozbiljih saveta za bolji seks.

1) RADITE NA TOME DA VAM OBOMA BUDE LEPO

2) DOBAR SEKS = DOBRA KOMUNIKACIJA

Komunikacija je sve, pogotovu kada se radi o seksu. Da bi seks bio dobar, nije dovoljno d isprobate neki nov potez, i nadate se da će se drugoj strani to dopasti. Potrebno je da pričate, i da se izjasnite šta želite i volite, i kao i šta vaš partner želi i voli. A najbolje mesto za razgovor o seksu je, zapravo - van spavaće sobe.

3) PAZITE NA POLNE BOLESTI

4) SASVIM JE U REDU DA NE BUDETE LUDI U KREVETU

S obzirom na to da se u većini slučajeva ženama preporučuje kako moraju da "začine" stvari u spavaćoj sobi, te kako muškarac nikada ne sme da se navikne na ono što ga čeka u krevetu, nije ni čudo što žene više ni same ne znaju kako da se ponašaju. Da jednom za svagda razrešimo - ne morate da stalno isprobavate nešto novo, i da budete ludi u krevetu, osim ako to ne želite. Ako vi osećate da vam je seksualni život dosadan, odna samo napred. Ali nemojte biti opterećeni time, i nemojte da se bojite da ćete prestati da uživate u seksu ako on nije "začinjen". 

Seks, par, stras, ljubav, zavođenje

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

5) NE MORATE DA MENJATE SVOJE TELO

6) BEZ PRITISKA

Nemojte osećati da ste pod pritiskom da imate seks, nikada. Ne morate da imate seks ako niste spremni, ne morate da probate oralni ili analni seks ako to ne želite i ne morate da nosite seksi donji veš kako biste uzbudili muškarca. Ne morate da radite apsolutno ništa što vam ne leži. Prestanite da osećate pritisak, i opustite se. Vi zaslužujete da vas poštuju, i da cene vaše želje.

7. DOBAR SEKS NE MORA DA SE ZAVRŠI ORGAZMOM

Seks, strast, par, ljubav

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

8) DOBAR SEKS NE MORA DA BUDE SA MUŠKARCEM

U većini časopisa ćete pronaći savete za seks sa muškarcem. Činjenica je da nemaju sve žene odnose samo sa muškarcima, te s toga odličan seks mogu da dožive i one dame koje uživaju u istopolnim vezama.

9) DOBAR SEKS UVEK POČINJE SA PRISTANKOM

10) ZA DOBAR SEKS VAM NIJE NEOPHODAN PARTNER