pike
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Ne jenjavaju glasine da je devojka fudbalera Žerara Pikea, studentkinja Klara Čia Marti, transrodna osoba.

Prema snimku objavljenom na TikTok-u pre nekoliko dana, Klara je rođena kao muškarac i promenila je pol. Navodno, Pike je za to znao od početka, a brzo se proširila priča da je novčano pomagao bivšoj ljubavnici novim procedurama kako bi završio transformaciju.

Prema nekim komentarima, njena fizička promena je počela kada je imala 12 godina, a njeno pravo ime je Esteban. Na snimcima koji su preplavili društvene mreže pojavljuju se i Klarine navodne fotografije kada je bila muškarac, a deo javnosti veruje ovim tvrdnjama i zbog činjenice da je Klara nekada izgledala znatno drugačije.

Nakon ovih glasina, ispod jedine zajedničke fotografije Klare i Pikea na njegovom profilu pojavili su se brojni komentari. „Nije zamenio Šakiru sa Tvingoom, već sa transrodnom osobom“, „Sada razumem rečenicu ’sa nekim kao što si ti’“, „U ovoj vezi oboje nose pantalone“, „Ovo se moglo očekivati od Pikea “, neki su od komentara. Par nije javno govorio o tome, a Šakira se nedavno preselila u Majami sa njihovim sinovima kako bi pobegla od drame koja je uništila njenu 12-godišnju vezu sa fudbalerom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading