NAJLEPŠA MANEKENKA OPTUŽENA ZA SATANIZAM Njena pojava na naslovnici Voga, izazvala ogorčenje, "Ovo je uobičajeni prikaz Đavola"
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Supermodel Žizel Bundšen (42) optužena je za satanizam nakon što se nedavno pojavila na naslovnoj strani Voga u pozi za koju neki veruju da predstavlja đavola.

Mnogi pišu da njen prikaz liči na uobičajeni prikaz Satane. Korisnici društvenih mreža povezivali su pozu modela sa slikom Bafometa, simboličnog stvorenja povezanog sa đavolom u istorijskim izveštajima o inkviziciji iz 14. veka."Kada je popularna estetika slavnih postala satanska", napisala je jedna osoba na Tviteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

 


"Uočite sličnost izraza na njenim rukama, subliminalni rog formiran linijama slova O i G, odeća i boje satanske sveštenice i nalazi se pored Bafometove slike", "Zašto je crvena boja odjednom postala toliko dominantna", "Satanistička veštica", samo su neki od komentara na Tviteru.

 

Žizel je bila na naslovnoj strani Voga 142 puta

Podsećamo, Žizel je za Vog pozirala u crvenoj Valentino haljini, a kosa je bila sakrivena ispod zalizane crvene kratke perike. Mnogo su je našminkali i potpuno izbledeli ten. Na usne su joj stavili crveni ruž, dok su joj oči ukrasili crnom senkom.

Njeno lice je i dalje bilo ukrašeno dijamantskim minđušama, a ceo izgled je delovao mistično. Žizelin izgled dizajnirao je stilista Ib Kamara, koji je i glavni urednik časopisa Dazed. Spomenimo i kako je Žizel tokom svoje manekenske karijere bila na čak 142 internacionalne naslovnice Voga.

 

https://www.instagram.com/p/CphX2D0o1vu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading