PONIŽAVAJUĆE Princ Hari će biti pretresen do kože ako se vrati u Britaniju, "tretiraće ga kao špijuna"
Foto: Profimedia/Profimedia

Dizajner venčanica princeze Dajane i njen poverenik kaže da bi princa Harija trebalo naterati da izdrži prilično ponižavajuće pretresanje ako se pojavi na krunisanju svog oca.

Dejvid Emanuel kaže da bi vojvodu od Saseksa (38) trebalo proveriti da li bi prisustvovao krunisanju kralja u maju. U razgovoru za GB Nevs, Dajanin bivši poverenik rekao je da se plaši da bi princ mogao da postane špijun za Netflik i da snimi razgovore za buduće TV emisije.

Emanuel je rekao: „Nadam se da će biti pretresen pre nego što stigne na ovu zemlju. Budući da bi mogao biti povezan za Netflik, budimo iskreni. Šta god da je rekao, on će to vratiti i dati Netflik-u i napraviti još priča."

Hari i njegova supruga Megan Markl imaju višemilionski ugovor sa strimerom, a plaćeni su im desetine miliona dolara za svoje nedavne dokumentarne serije „Hari i Megan“.

Hari i Megan su napustili Veliku Britaniju 2020. godine, a Hari je ranije ove godine objavio knjigu koja govori o svemu pod nazivom Spare. Bilo je beskrajnih spekulacija o tome da li će par prisustvovati venčanju. Razume se da bi kralj Čarls želeo da zaleči rascep - i očekuje se da će obojica biti na listi gostiju.

Ranije ovog meseca, kralj Čarls je imao dirljiv odgovor na ideju o velikom povratku princa Harija u Veliku Britaniju, kada su ga pitali o njegovoj otuđenoj vezi sa sinom tokom javnog izlaska.

Monarh je bio u poseti kampusu Stratford Univerziteta u istočnom Londonu, kada je obožavalac u gomili rekao: „Vratite Harija, molim vas, možete li ga, molim vas, vratite, gospodine?“

Umesto da ignoriše molbe, kralj je jednostavno odgovorio: „Bilo bi lepo“. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading