ANĐELKA PRPIĆ SE OBRATILA PSIHOLOGU Ne odgovara na telefonske pozive, prestala da se smeje, a ovo je bio znak za uzbunu
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Anđelke Prpić i nekadašnji najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga odnedavno su postali tema o kojoj čaršija voli priča, a njih dvoje su se nedavno prvi put pojavili zajedno u javnosti na promociji brenda Marije Kilibarde kada je glumica ponosno pokazala i svoj trudnički stomak.

Glumica je oduvek u javnost vrlo pažljivo iznosila detalje svog privatnog života, a nedavno je priznala da joj psiholog mnogo pomaže.

"Idem redovno kod psihologa. Prvi put sam se obratila psihologu pre jedno pet-šest godina, znači sa tridesetk godina. Pomoglo mi je, stvarno idem redovno. U početku sam išla mestimično, dok nisam zapravo upoznala nekoga ko mi je legao", ispričala je tad Anđelka, a na pitanje da li su ljubavni problemi ili neka kriza bili motiv za prvi odlazak kod psihoterapeuta rekla je:

"Ja sam bila nekako... Ne nesrećna, nego nisam bila ispunjena i onda sam tražila uzrok zašto se ja ne smejem ili nemam želju da se nekome javim na telefon, ne konkterno nekome, nego nikome. Onda sam shvatila da je sa mnom sve u redu da mi ne fali ništa, samo ne želim da pričam. Nekada je i naš posao takav, ima dosta ljudi, mnogo ljudi prođe i onda nam trebe negde da se malo dopunimo i mi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

Kako su mediji ranije pisali Anđelki se nova ljubav desila navodno u martu prošle godine, a čini se glumica od tada ne presrtaje da sija, baš kako je i bilo na nedavnom događaju gde su je svi obasipali pažnjom, dok je novi izabranik ljubio pred svima. 

"Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena i gestikulacija i mimika i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica, ha-ha-ha, suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: „Šta vam je? Prvo se smirite", a ja ustajem skačem, đipam... „Drugo", kao povredićete se: „Šta je smešno?". Tako da...", ispričala je ona, pa dodala i da li je uspela da se liši svojih odbrambenih mehanizama.

"Mislim da nije ideja psihoterapije da postanemo neko drugi već da prosto, te odbrambene mehanizme kojih nismo ni svesni, da ih „palimo", da ih osvestimo. Ja nekada mogu i da odlučim da budem svesno opet ona sa tim modelima, ali sad sam makar svesna, ne svega, ima tu posla, ali sam svesna kada to kreće po automatizmu i kada uspem da savladam i kada nažalost ne uspem", zaključila je.

Komentari (2)

Loading
Lora

05.02.2023 07:36

Nije merodavna da daje savete jer je urusila srecu drugoj zeni s kojom je letovala I bila kucni prijatelj.

Dragi

05.02.2023 16:17

Bog sve vidi i tek će da je proganjaju crne misli kod nas se kaže kum nije dugme a ona je od muža napravila žrtvu a ispašće žrtva ona zaboga ženska prava može i preljuba