ALO! PAPARAZZO Trudna Anđelka navalila na novog dečka (FOTO)
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Kraj 2022. godine obeležio je skandal u čijem centru je bila poznata i popularna glumica Anđelka Prpić. Vest da se razvela, a potom uplovila u romantičnu i strasnu vezu s prijateljem svog bivšeg muža sa kojim je ostala u drugom stanju nedeljama je bila predmet komentarisanja i rasprave na društvenim mrežama. Udaralo se na njen moral, a s podjednakim žarom su je i napadali i branili. Glumica je umesto intimnih ispovesti i pravdanja odabrala da ćuti.

ALO! PAPARAZZO Trudna Anđelka navalila na novog dečka (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Činjenicu da se siromaštvo, trudnoća i zaljubljenost ne mogu sakriti, Anđelka je potvrdila poslednjeg dana januara, doduše bez siromaštva, kada se na promociji nove kolekcije nakita svoje prijateljice Marije Kilibarde pojavila u društvu sada svog javnog i od javnosti dozvoljenog dečka Marka Žugića.

ALO! PAPARAZZO Trudna Anđelka navalila na novog dečka (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Sa širokim osmehom na licu, lepa, zadovoljna i srećna noseći u ruci buket cveća za prijateljicu, glumica je ušetala na koktel i momentalno postala zvezda večeri. Bez ijedne reči Anđelka je zadovoljila višenedeljnu znatiželju javnosti i medija. Da je zaista u drugom stanju, moglo se zaključiti po trudničkom stomaku koji se jasno video ispod uske crne haljine do ispod kolena, koja joj je savršeno stajala. A da je nimalo ne zanima mišljenje okoline o njenom izabraniku Marku, stručnjaku za marketing, jasno je stavila do znanja tako što je baš s njim došla na događaj kojem su prisustvovali brojni novinari i ljudi iz javnog života Srbije. Da je nikad srećnija, potvrdilo je ponašanje zaljubljenog para koji nije skidao poglede jedno s drugog, ćaskali su sa prisutnima, ali se i ljubili kao da su sami na svetu ne obazirući se na fotografe koji su bili svuda oko njih.

ALO! PAPARAZZO Trudna Anđelka navalila na novog dečka (FOTO)

Foto: Ataimages

 

Sve ovo potvrdile su i naše paparaco fotografije, a sudeći po tome kako par izgleda, čini se da će se uskoro čuti i svadbena zvona.

Dečko mi nema spojene obrve

Ni Anđelka Prpić ni njen novi partner Marko Žugić nisu o svojoj ljubavi govorili za medije. Da bi stala na put tračevima, glumica je samo jednom javno govorila o svom novom emotivnom partneru.

- Lep je, nema spojene obrve, ima široka ramena, dva oka, dve ruke, onako velike - duhovito je i s osmehom na licu opisala Prpićeva Marka u emisiji „Balkanskom ulicom“.

"SLAVA JE PROMENILA" Meštani Rade Manojlović progovorili o pevačicinom ponašanju, OTAC OTKRIO ŠTA MU ĆERKA NAJVIŠE ZAMERA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivana

02.02.2023 08:59

Uvek glasam za ljubav, neka ih sreca prati!!!!!