KAKAV BLAM Madoninu ćerku Lurd obezbeđenje sprečilo da uđe na reviju, niko ne može da veruje kad čuje razlog
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Madonina 'nepo beba' Lurd Leon nije puštena da uđe na reviju brenda Marka Džejkobsa u četvrtak u Njujorku jer je zakasnila na početak. Ponižavajući incident dogodio se samo dve godine nakon što je Lurdova proglašena za lice kampanje ovog modnog brenda. 

Viralni TikTok koji je objavio nalog @mickmicknic pokazao je Lurds kako pokušava da uđe na mesto događaja u četvrtak, ali je na stepenicama zaustavlja obezbeđenje. 


Glas koji se čuje na početku snimka tvrdi da se Lurd pojavila u 18 časova na događaju, tačno kada je trebalo da počne šou na pisti. Čovek sa kojim je stiglarazgovarao je sa čuvarima više od jednog minuta, ali on i Lurd su više puta obavešteni da ne mogu da uđu.

 

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey


Dok je Lurdova pokušavala da se probije na reviju, mogli su se čuti posmatrači kako pokušavaju da kažu čuvarima ko je ona. 'Pusti je unutra, ona je manekenka!' zavapio je jedan, dok je drugi zapanjeni posmatrač pitao: 'Ne znaš ko je ona?'

Dešavanje na stepeništu je došlo do usijanja kada su prisutni počeli da skandiraju: 'Pustite je unutra!' Na kraju je Lurd odustala i otišla, zaklonivši lice jednom rukom dok se vraćala u hladnu njujoršku noć.

Za emisiju se obukla u teksas komplet sa pocepanim kaputom koji joj je moderno klizio niz ruke. Stajling je upotpunila teksas tašnom, i sa prelepim čizmama iznad kolena sa visokom štiklom. Lurd je šminkom izoštrila svoje savršene crte lica i pustila da joj pramenovi sjajne duge crne kose slobodno padaju preko ramena.

Revija je inače održana u istorijskoj oružarnici Park Avenue, a među gostima su bili Emili Ratajkovski, Niki Hilton Rotšild i Ešli Grejem. Madona je rodila Lurd 1996. godine sa tadašnjim dečkom Karlosom Leonom, fitnes trenerom koji je očigledno ostao prijatelj sa pop divom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading