NIJE JOJ NI DO KOLENA Ovako je Šakira odgovorila na Pikeovu fotografiju sa novom devojkom
Foto: Printscreen/instagram

Ovako je Šakira odgovorila na Pikeovu fotografiju sa Klarom Čiom : za kolumbijsku pevačicu najbolja stvar su njena deca i vreme koje deli sa njima. Društvene mreže eksplodirale su objavljivanjem prve fotografije Žerara Pikea sa svojom devojkom Klarom Čiom Martom.

Žerar Pike je već ozvaničio svoju vezu sa Klarom Čijom pozirajući sa njom na slici koju je podelio sa svojih skoro 22 miliona pratilaca na Instagramu , ostavljajući sve zadivljene jer su prvi put prikazani na mrežama.

 

 

Ovom fotografijom bivši igrač FK Barselone završava sve glasine o krizi i neverstvu koje su okruživale njegovu novu vezu sa mladom studentkinjom za odnose s javnošću, za koju su mnogi korisnici tu odluku protumačili kao odgovor na Šakirinu novu pesmu, koju je objavila La Vanguardia. 

Šakira je podelila poseban doručak sa svojom decom

Nakon što ste podelili ovu romantičnu fotografiju, normalno je da su svi čekali Šakirin odgovor. A to je da je nakon što je njen bivši partner podelio sliku u zoru, kolumbijska umetnica uradila isto juče ujutro na svojim društvenim mrežama.

Dok je Pike svetu pokazao svoju potpuno novu devojku kao najvažniju osobu u ovom trenutku, Shakira je učinila isto. Naravno, sa svojom decom Milanom i Sašom.

Pevačica je u svojim pričama podelila jedan veoma poseban trenutak između majke i dece: doručak sa palačinkama, gde su mališani uživali u majčinom pokušaju da skuva slatkiše u obliku životinja, iako nije baš jasno da li su u pitanju pande ili palačinke, poznati Diznijev miš, Miki Maus.

NIJE JOJ NI DO KOLENA Ovako je Šakira odgovorila na Pikeovu fotografiju sa novom devojkom

Foto: Printscreen/instagram/twitter

 

Kulinarski poduhvat koji je zahtevao nekoliko pokušaja, pa se može videti i na pevačičinom nalogu na društvenoj mreži, jer prva slika jasno daje do znanja da se kuva. "Mamine palačinke, liči li na Mikija ili na medvedicu pandu", pitala je pevačica svoje pratioce, kasnije priznavši da su njena deca Milan (10) i Saša (7) ujutru dovoljno strpljivi da sačekaju majku da dobije pristojno rezultat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Kontroverza između Šakire, Pikea i Klare Čije se nastavlja

Ova poznata i zabavna Šakirina scena u suprotnosti je sa slikom koju otac mališana daje upravo u ovom trenutku, u kojem je ona posvećena deci, a on svom novom partneru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

S druge strane, Klara Čija je želela da prođe neprimećena, ali se zauzela za Pikea, kome se čini da Šakirina pesma nije bila toliko ravnodušna kao što se predstavlja.

Bez sumnje, ovo je medijski rat, ili barem za javno mnjenje, jer je borba da se zna ko je iz „Tima Šakire“, a ko iz „Tima Pike i Klara Čija“ trenutno tema u međunarodnim medijima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hm

28.01.2023 18:41

Jaka devojka i jak fudbaler. Koliko je principijalna, vukla se sa ozenjenim muskarcem u domu gde mu zivi i zena i deca. Dovoljno pokazuje da joj je samo bitno da bude poznata i da dodje do tudjih para. I kada se pogleda, niko od njih ne bi bio poznat da nije Sakire. Paradoks.

Milorad Zemun

28.01.2023 20:32

Njoj sigurno "nije ni do kolena" , ali njemu verovatno jeste, čim je maznuo ovakvu ribu!