ONA GA JE "ODVELA" U REAL MADRID Žena Luke Modrića je sve samo ne obična lepotica, radila je kod Mamića
Foto: Printscreen/instagram

Supruge fudbalera su veoma popularna tema ovih dana. Posle osvajanja bronze na Svetskom prvenstvu, sada svetske medije ne zanima samo megapopularni Luka Modrić, već i ljudi u njegovom životu, a posebno njegova supruga Vanja. Britanski The Sun objavio je članak o njoj i njihovom životu, u kojem je pomenuo da ona nije 'obični VAG', već mnogo više.

Na početku navode da je Vanja tri godine starija od Luke, a ističu i da nema Instagram profil.


"Luka Modrić je ključna figura za Hrvatsku na Svetskom prvenstvu i za svoj klub Real Madrid. A na svakom koraku inspirisala ga je supruga i agent Vanja Bosnić, koja bodri svog muža", piše The Sun.

Napisali su i da su se upoznali 2007. godine dok je Vanja radila u sportskoj agenciji bivšeg izvršnog direktora zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića.

"Modričeva supruga je kasnije preuzela ulogu njegovog agenta i obezbedila njegov monumentalni prelazak u Real Madrid 2012. godine", napisali su.

Ali za razliku od mnogih današnjih VAG-ova, ona više voli da se drži po strani.

"Venčali su se u maju 2010. godine u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, a kum im je bio Lukin saigrač Vedran Ćorluka", navodi se u tekstu. Prvo dete para Modrić, sin Ivano, rođen je samo tri nedelje nakon venčanja. Imaju i dve ćerke, Emu i Sofiju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading