MORBIDNO, MAJKA MONSTRUM ZABETONIRALA ĆERKU Policiji pozlilo kad su videli da je telo koristila kao noćni ormarić
Foto: Shutterstock

Jezivo otkriće u kući Vanese Mansilje je zaprepastilo policajce. Nisu mogli da dođu sebi kad su videli da je majka svoju petogodišnju ćerku zacementirala i koristila je kao noćni ormarić.

Vanesa Alehandra Mansilja (27), uhapšena je i optužena da je svoju ćerku zacementirala u betonski blok koji je potom koristila kao komad nameštaja.Policajci su pronašli telo petogodišnje devojčice u drvenom sanduku postavljenom u beton.

Kasnije je otkriveno da je dete umrlo od respiratorne indekcije.

Nakon smrti, Mansilja je navodno zatvorila telo svoje ćerke u najlonsku kesu, gurnula u drvenu kutiju i zacementirala u svojoj kući u Buenos Ajresu u Argentini.

Zastrašujuće otkriće je došlo nekoliko meseci nakon što je Mansilja navodno počela da koristi svoju ćerku kao noćni stočić. Rečeno je da je devojčica rođena prerano i da je većinu svog života bila vezana za krevet, sve dok nažalost nije preminula od respiratorne infekcije, što je potvrđeno u izveštaju mrtvozornika.

Članovi Mansiljine porodice tvrde da je majka troje dece više volela svoje drugo dvoje dece, od sedam i tri godine, i navode da je najmlađe od troje često ostavljano u "nehigijenskim" uslovima. Policija je pokrenula istragu o smrti i kasnijem prikrivanju nakon što je devojčicin otac u oktobru podneo prijavu. Mansilja je rekla policiji da je bila "uplašena" nakon smrti svoje ćerke i da nije bila sigurna šta bi trebalo da uradi.

Portparol policije je rekao: "Koristila je kutiju sa telom kao noćni ormarić u svojoj spavaćoj sobi. Devojčica je rođena prevremeno i imala je traheotomiju i nazogastričnu sondu."

Iako je obdukcija potvrdila kako je devojčica umrla, nije bilo moguće potvrditi kada je preminula, piše The Sun.

Mansilja se trenutno nalazi u pritvoru dok se istraga nastavlja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading