PRONAŠAO DVE BEBE NA SMEĆU Kad ih je doneo kući njegova žena ugledala nešto strašno
Foto: Shutterstock

Nedavno je čovek po imenu Mark naišao na dva dečaka na Floridi. Bili su prljavi, samo u pelenama i sedeli na gomili smeća. Raspitao se i ispostavilo se da su dečaci braća, stari sedam meseci i dve godine, piše Male stvari. Njihovi roditelji su bili beskućnici i živeli su u prikolici u šumi.

Pastor Roni Stjuart i njegova supruga Kristal iz Refuge crkve čuli su za decu i shvatili da pripadaju porodici koja je često jela u narodnoj kuhinji njihove crkve. Uprkos činjenici da Ronnie i Kristal već imaju troje dece, nisu mogli da dopuste deci da ostanu napolju dok se spremala oluja.

Ubedili su roditelje da im dozvole da odvedu dečake na noć da im priušte kupanje, topli dom i hranu. Tada je Kristal shvatila koliko su dečaci loše. Na njima su bili vidljivi brojni ujedi buba, a koža na nogama im je bukvalno otpadala.

Sledeće nedelje, Roni i Kristal su napuštali misu kada su im prišli roditelji dečaka. Postavljeno im je pitanje koje ih je iznenadilo, a odgovor je svima promenio živote.

Pitali su ih da li bi njihovoj deci dali krov nad glavom, a odmah im je bio potreban odgovor jer im je Centar za socijalni rad pretio da će im oduzeti decu.

Pristali su, a vremenom su odlučili da usvoje dečake i popunili su sve zakonom propisane papire, a procedura je skoro završena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading