SAMOHRANA MAJKA USVOJILA DVOJE DECE Nije ni slutila kakvu istinu kriju
Foto: Youtube/Printscreen

Samohrana majka usvojila dvoje dece. Nije imala pojma kakvu istinu kriju! Samohrana majka Kejti Pejdž iz Kolorada nije ni slutila da njena usvojena deca kriju za njih bolnu, ali lepu istinu.

Kejti Pejdž iz Kolorada godinama se borila sa neplodnošću, zbog čega je odlučila da usvoji dečaka po imenu Grejson, kojeg je porodica napustila u bolnici odmah po rođenju.

"Čim sam ga videla u bolnici, zaljubila sam se. Bio je tako miran i sladak", rekla je Kejti. Mesec dana nakon što je Pejdž usvojila Grejson, primila je poziv iz doma za nezbrinutu decu da je jednogodišnjoj devojčici po imenu Hana hitno potrebno usvajanje. Čim ju je upoznala, znala je da devojčici ne želi samo da da privremeno starateljstvo, već da joj pruži pravi dom, zauvek.

Ali ubrzo je počela da primećuje neke sličnosti između Grejsona i Hane. Ime biološke majke na bolničkoj narukvici bebe Hane odgovaralo je imenu Grejsonove majke.

Oboje su bili izloženi metamfetaminima u materici, što je otkriveno nakon rođenja. Pored toga, imali su i neke fizičke sličnosti. Na kraju, DNK test je potvrdio da su Hana i Grejson rođeni od iste majke.

"Pošto su u srodstvu, Hana bi mogla da ostane sa mnom bez ikakvih problema. Jednostavno im je suđeno da se nađu. Jedva čekam da im ispričam sve o ovome kada budu malo stariji", rekla je Kejti.

"Bila sam žena koja je živela sama u ogromnoj kući. Sada je kuća potpuno popunjena", dodala je ona.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading