VEDRANA RUDAN PONOVO ŠOKIRALA REGION Evo koga više voli od vlastite dece
Printscreen

Hrvatska novinarka i spisateljica Vedrana Rudan često je u žiži jasvnosti zbog svojih neobičnih izjava. Ona važi za jednu od najkontroverznijih ličnosti regiona, poznata po svojoj direktnosti i britkom jeziku.

Često u svojim kolumnama piše o svom privatnom životu, odnosno o svojoj deci, koju nimalo ne štedi kada su kritike u pitanju.

"Majka sam koja poput većine majki voli svoju decu, srećom, ne bezuslovno. Ali sam i žena koja sebi daje za pravo da svog partnera, uglavnom, voli više nego vlastitu decu", rekla je Vedrana i šokirala region.

O njenoj deci se malo zna. Ona ima sina Slavena i ćerku Asju.

Njen sin, Slaven Hrvatin važi za jednog od najpoznatijih hrvatskih psihologa. Iza sebe ima i knjigu svojih kolumni, pod nazivom Zalihologija. Stavovi koje zastupa, pokazuju da ima previše sličnosti sa svojom majkom.

Naime, on se zalaže za zaštitu ljudskih prava i legalizaciju kanabisa. Ateista je i levičar.

 

 

Na pitanje da li ponekad potraži psihološki savet od svog sina, rekla je:

"Ne. Psiholozi nikad ne "psihologiziraju" svoje najbliže. Ipak, kad sam u nekakvoj psiho frci uvek njega pitam za savet. On je jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela. Istinski humanista i mrzitelj nasilja. I veliki, veliki, veliki borac za ženska prava na šta sam posebno ponosna", istakla je Rudan.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading