JELENA ĐOKOVIĆ PRVI PUT O OCU I MAJCI Dugo je ćutala, a sada je poslala javno jasnu poruku
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića u svojim intervjuima rado govori o vaspitanju dece, ali retko iznosi stvari iz svoje porodice, pogotovo o ocu i majci. Međutim, kad god je i progovorila o ocu Miomiru i majci Veri istakla je da je zahvaljujući njima stekla obrazovanje i samostalnost, ali i naučila da je porodica iznad svega.

Danas se trudi da svojoj deci prenese najbolje stvari koje je ponela iz svog doma, da ih nauči svemu što su njeni roditelji učili nju i njenu dve godine stariju sestru.

"Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima", rekla je Jelena, a i za svog oca ima samo reči hvale.

"Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju", govorila je supruga našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading