ONI ĆE "DALEKO DOGURATI" Ako kod sebe prepoznate ove osobine, pokreće vas vučja energija
Foto: Pexels

Vuk je simbol hrabrosti, liderstva i borbe u kojoj uvek dobija ono što želi. On je neumoran i moćan, sluša svoje instikte i ostaje uvek svoj, jedinstven. Čak i kada je ranjen, vuk se bori, ne odustaje, u njemu je neverovatna energija koju pokreće i više od Meseca - pokreće ga njegova autentična priroda.

Ako kod sebe primećujete ovih 7 osobina, imate snažnu energiju vuka u sebi:

1. Vukovi štite svom snagom - Jedna od onih stvari koje nikada ne treba da radite jeste da pokušate da naudite onome koga vuk štiti. Vukovi će učiniti apsolutno sve kako bi zaštitili one kojima su odani. Kada su u čoporu, bore se do kraja kako bi zaštitili ostatak svoje "porodice". Da li osećate veliku želju da zaštitite one koje volite? Da li se za njih borite sve dok vaše srce kuca? Ako je odgovor potvrdan, onda ste pravi vuk.

2. Vuk ostaje veran svojoj prirodi. Svi znamo za izreku "vuk dlaku menja, ali ćud nikada!" Vujkovi su uvek doslendi svojoj pravoj prirodi, bez obzira na uslove i okolnosti. Ukolio se uvek trudite da budete soji, verni sebi i autentični, u vma vlada vučja energija.

3. Vukovi biraju slobodu. Vuk živi po svojim pravilima, čak i kada je u zoološkom vrtu. Oni su slobodne životinje koje vam ne dozvoljavaju da ih menjate. Oni su sami sebi gospodari. Da li je i vaša životna misija protkana apsolutnom slobodom?

4. Vuk misli isključivo o svom cilju. Vukovi su poznati po svojoj upornosti i izuzetnoj odlučnosti. To im omogućava da pronađu plen, namame ga u zamku i napadnu kada ih plen najmanje očekuje. U lovu na plen važan im je samo cilj. Ne obraćaju pažnju na vremenske prilike, ne razmišljaju o tome koliko će energije morati da potroše i koliko će morati da love. Ništa od ovoga nije važno. Važno im je samo jedno – da pobede. Da li vas lov vukova podseća na to kada sebi postavite cilj?

5. Vukovi su ponosna stvorenja. Oni uče od onih iznad njih i suprotstavljaju se onima ispod njih. Vuk se nikada neće pokoriti onome ko je ispod njega. Između ostalog, vođa vukova uzima primer i uči od onih iznad sebe. Sposobnost razumevanja protivnika i delovanja na osnovu toga pomaže vuku da ostane jedna od najlukavijih i najopasnijih životinja. Da li imate jako razvijene instinkte i da li možete da "čitate" svoje konkurente da biste pobedili?

6. Vukovi su oličenje hrabrosti. Njihova krv je hrabrost, oni se ne plaše prepreka, izazova, pa čak i same smrti. Vukovi skoro da nemaju strahove, a neverovatna hrabrost da rizikuju kako bi bili ono što žele, čini ih večitim liderima, piše Sensa.

7. Imaju istančanu intuiciju. Instikti vuka su neverovatno snažni, toliko da može da oseti plen koji je udaljen kilometrima. Vuk sluša instikte i pokreće ga unutrašnji glas, može da oseti ono što tek sledi. Ako ste vi osoba kojoj intuicija otvara vrata i pokazuje pravi put, onda vas pokreće vučja energija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading