OBELODANILA CELOM SVETU I BAŠ JE BRIGA ZA OGOVARANJA "Umesto kape i šala, dečku ću pokloniti se*ks, koji će ga bolje grejati od krpica"
Foto: Shutterstock

Za Božić i Novu godinu žene svojim partnerima najčešće poklanjaju čarape, šal ili neki gedžet, ali jedna Britanka je smislila nešto "zanimljiviji" način da obraduje partnera. 

Eni Ris Smit i njen partner Džoš imaju trogodišnju ćerku, a obaveze oko deteta i različita radna vremena ih sprečavaju da često imaju odnose. Međutim, postoji još jedan krivac za nedostatk se*sa, i to mnogo značajniji.

Zapravo Eni i Džoš imaju sasvim različite želje kad je reč o se*su. Dok ona voli "na brzaka", on uživa u dugom, sporom vođenju ljubavi. Budući da nikako ne mogu da se slože u krevetu, Eni je odlučila da mu za Božić podari ono što mu najviše nedostaje - zaista dug se*s, tokom kojeg će mu ispuniti svaku želju!

Džoš je svima ispričao da ne može da dočeka da "dobije poklon", a o ovim planovima upoznati su i njihovi roditelji. Da bi mogli da se opuste i zaista uživaju, Eni i Džoš su morali nekako da "zbrinu" ćerkicu, da nađu nekog ko će je animirirati i voditi računa da je "bučni uzdasi" ne probude tokom noći. Naravno, asistencija roditelja će niti potrebna i ujutru, budući da će najverovatnije pojuriti da ih probudi kako bi svi zajedno otvarali poklone ispod jelke, Tu na scenu ponovo stupaju "matoci" koji bi trebalo da je zadrže što je duže moguće...

"Naša porodica zna šta nameravamo i nije nas briga", poručuje ovaj par koji je celom svetu obelodanio svoje planove.

Ipak nije ostalo poznato šta je to što će Džoš pokloniti Eni... Možda je sledeće godine njen red na seks po sopstvenim pravilima?

Komentari (0)

Loading