NARUKVICE JELENE ĐOKOVIĆ TEMA SVETSKIH MEDIJA: Evo koja poruka se krije iza misterioznog nakita
Foto: Printscreen

Posle neočekivanog poraza Novaka Đokovića u finalu US Opena svi svetski mediji danas se bave svakim detaljem meča, porukama navijača, ko je od slavnih ličnosti je bio na tribinama, za koga je navijao, a kao i uvek komentariše se i Noletova supruga Jelena Đoković.

Za modne sladokusce Jelena je poseban zalogaj, pa nije izostala ni analiza njenog stajlinga za finale grend slema u SAD-u. Jelena je naime odabrala lepršavu haljinu sa diskretnim cvetnim desenom i volanima. Nezaobilazni aksesoar, posebno na letnjim turnirima, jeste slamnati šešir, ali mnogima je zapelo za oko da Jelena poslednjih meseci ne skida jedan detalj sa ruku.

NARUKVICE JELENE ĐOKOVIĆ TEMA SVETSKIH MEDIJA: Evo koja poruka se krije iza misterioznog nakita

Foto: Printscreen

 

Reč je o narukvicama od drvenih perli koje je nosila na mečevima na US Openu i Rolan Garosu, a koje imaju posebno značenje. Ne iznenađuje što je Jelena odabrala baš ovakav nakit, budući da je veliki pobornik zdravog života i  zaljubljenik u prirodu. 

Zapravo, mnogi veruju da drvo ima pozitivnu energiju, pa tako i nakit napravljen od njega donosi sreću i blagostanje osobi koja ih nosi.

Ogrlice i narukvice od drveta koje su bile u trendu sedamdesetih godina prošlog veka, ponovo su popularne, a najviše ih nose upravo osobe kao što je Jelena - one koje žele da budu u kontaktu sa prirodom.

Smatra se da oni koji nose aksesoar od ovog materijala podsvesno doživljavaju prijatne emocije ovog od kontakta s prirodom. Drveće je oduvek pomagalo ljudima da prežive tako što im je obezbeđivalo hranu, toplotu, materijal za izgradnju doma i utočište od predatora. Drvo se na podsvesnom nivou doživljava kao nešto što donosi sigurnost i mir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading