MAČKE IMAJU NEPOGREŠIVU INTUICIJI: Ako nanjuše negativnu energiju ili toksične ljude, uradiće ovo!
Shutterstock

Mačke su izuzetno osetljive, pa mogu primetiti sve negativne vibracije i ljude oko vas. Morate ih samo malo bolje pogledati da biste razumeli šta žele da vam kažu.

Evo šta pokušavaju da vam ukažu svojim ponašanjem:

Mačka počinje da se ponaša vrlo nervozno bez razloga nakon što se vratite kući

Ove životinje mogu vrlo dobro prepoznati energiju, pa ako ste se posvađali dok niste bili u kući ili vas je neko iznervirao, to će osetiti. Njeni postupci vas podsećaju da bi trebalo da se rešite negativnih misli i emocija.

Dugo gledaju u jednu tačku ili mesto

Tamo joj se nešto ne sviđa i na taj način vam daje do znanja da mesto ili neki predmet ima negativnu energiju. Možda vam je neko dao nešto iz loše namere.

Mačke se počinju ponašati agresivnije ili gristi kada je vlasnik loše volje

Veoma su vezani za svoje vlasnike, pa ne čudi što osećaju sve vaše negativne emocije. Ovim postupkom žele da vam kažu da takvo ponašanje treba odmah da prekinete.

Kada se vlasnik razboli, mačka će se sklupčati pored njega dok se ne oporavi

Mogu se osećati vrlo dobro kada nešto nije u redu, pa će uvek biti tu za vas kada se ne osećate dobro. Ležaće pored vas i pokušavati da vas umire dok se ne oporavite, čak će i prepoznati bolno mesto.

Ako se osoba koja nema dobre namere pojavi u vašoj kući, ona će frknuti ili pogledati tu osobu bez pomeranja. Njihova izražena intuicija će vas uputiti na one koji vam ne žele ništa dobro.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading