EVO KAKO IZGLEDA RONALDOV JELOVNIK: Pije samo vodu, ako če se počasti picom, odmah uradi 500 sklekova
Foto: Printscreen/instagram

Snimak na kom Kristijano Ronaldo na pres konferenciji uoči utakmice Portugala i Mađarske sklanja flašice koka-kole sa stola ispred sebe postao je viralan.

„Pijte vodu“, poručio je slavni Portugalac nakon što je pomerio bezalkoholno piće u stranu i podignuo flašicu vode.

Poznato je da Ronaldo ne voli gazirana pića, a posebno koka-kolu. Na njegovom jelovniku nalaze se samo najkvalitetnije namirnice, a jede šest manjih porcija tokom danu.

Kristijano dan počinje doručkom, zatim ima dva ručka, jednu užinu i dve večere. Za doručak najčešće bira šunku i posni sir, dok ruča pileće meso, salate, ribu i masline. Užina je, u zavisnosti od dana, voće ili tost s avokadom. Večera su ponovo meso i povrće pa riba uz povrće.

„Fokusiran sam na konzumiranje jednostavnih, integralnih namirnica poput svežeg voća i povrća, integralnih žitarica i proteina“, rekao je.

Na njegovom jelovniku zabranjena je, osim gaziranih pića, i smrznuta i prerađena hrana, a kloni se i alkohola i slatkiša.

Kad odluči da se počasti, poješće picu, ali ne češće od jednom nedeljno. Nakon toga obavezno uradi 500 trbušnjaka, zbog čega se i može pohvaliti sa samo sedam posto telesne masti.

Ronaldo jako puno pažnje posvećuje i tome koliko i kada spava. Njegova opsesija ide toliko daleko da o njegovom snu brine Nik Litlhejls, koji otkriva da fudbaler pet ili šest puta dnevno odspava po 90 minuta. Na ovaj način spava manje, ali ubrzava oporavak, objasnio je jednom prilikom Litlhejls.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading