ZA LEPOTU PLATILA 70.000 EVRA, A ZA KOŽU I KOSU JOŠ 30.000! Kad budete videli njeno pravo lice sledi šok
Foto: Youtube/Printscreen

Popularna brineta nikada nije skrivala da je potrošila preko 70.000 funti na estetske korekcije, te da godišnje troši 28.000 funti na šminku, kozmetiku i održavanje lepote.

Ova 21-godišnjakinja postala je slavna praktično čim se rodila, a na naslovnice je dospela kao prvo dete nekog gej para u Velikoj Britaniji. Više puta pričala je o tome kako su je očevi - Bari i Toni, inače milioneri, razmazili i pružili sve što je ikada poželela.

Safron ima garderobu koja je vredna gotovo milion funti i tvrdi da nikada ne nosi istu odeću - čim je jednom obuče, ona postaje deo prošlosti.

Pažljivo izgrađen imidž tip-top skockane dame Safron je nedavno stavila na kocku, kada je prvi put na svom Instagram profilu podelila fotografiju u bikiniju na kojoj pritom nema ni trunku šminke.

Ovo je izazvalo burne reakcije njenih pratilaca koji tvrde da izgleda daleko lepše i prirodnije bez šminke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saffron (@saffron_db)

"Ne treba ti šminka. Ovako si lepša", "Ne bih nikad rekao da si ovako lepa", "Preslatka si", "Kakav osmeh", samo su neki od brojnih komentara.

Jednom prilikom otkrila je i koliko košta nekolicina usluga koje neprestano praktikuje - na negu lica troši preko 7.000 funti, dok za održavanje kose izdvaja više od 15.000 funti godišnje. Takođe, daje oko 86.000 funti za epilaciju i 5.000 funti za profesionalne šminkere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saffron (@saffron_db)

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading