PROVERENO RADI Ujutru popijte samo 1 supenu kašiku ove mešavine, a uveče ćete imati 2 kilograma manje
Foto: Printscreen/Youtube

Svake sekunde vaše telo se bori protiv toksičnih agresija iz okoline, hrane i pića. Da, priroda nas je osmislila da se dugo odupiremo. Međutim, to ne znači da telu uopšte nije potrebna pomoć: ugrađeni zaštitni režim nije večan.

Kada broj toksina i otpada dostigne kritični nivo, spoljašnji znaci bolesti se pojavljuju jedan pored drugog.

Čišćenje - to je upravo ono o čemu treba da se pobrinete unapred. Izaberite pravi put i pratite uputstva vodiča kome možete verovati. Redovno radite ovu proceduru i tada ćete biti veoma zadovoljni rezultatom poboljšanja tela, povećanja njegovih zaštitnih funkcija, pa čak i gubitka težine.

Kućni lek za detoksikaciju

Nećemo to kriti, mnoge kompanije nude razne vitamine i druge načine za čišćenje organizma, ali pitanje je koliko je to zdravo? Međutim, da biste očistili telo bez štete po zdravlje, potrebno vam je nešto drugo, bezbedno. Takav alat se preporučuje da se napravi kod kuće.

Pravljenje:

1. Prokuvajte 3 čaše vode.

2. U šerpu dodati 150 g suvog grožđa i šljiva, ali bez košpica.

3. Kuvajte još 15 minuta. Ostavite smešu da odstoji.

Kako koristiti takvu tečnost?

Kašiku ove tečnosti treba piti svako jutro na prazan stomak. Posle nekoliko dana osetićete prve promene: nema problema sa varenjem i zatvorom, počećete da gubite težinu bez napora.

Izbor proizvoda

Pitanje 1: Zašto suve šljive?

Ovaj prirodni proizvod ne samo da nežno opušta i omogućava vam da očistite creva i celo telo bez hemikalija, već sadrži i vitamine koji telu daju dodatne pogodnosti. Zbog komponenti sadržanih u šljivama, varenje se ubrzava, višak tečnosti se uklanja iz tela i povećava se nivo apsorpcije vitamina. Ovaj proizvod promoviše brz gubitak težine i garantuje kvalitetnu crevnu mikrofloru.

Pitanje 2: Zašto suvo grožđe?

Čišćenje ovim proizvodom je jedinstveno zbog inulina koji uklanja štetne materije iz creva, stimuliše rad bubrega i olakšava rad jetre. Za bolji efekat i brzu detoksikaciju možete oprati šaku suvog grožđa, preliti ključalom vodom i preliti hladnom vodom. I neka stoji ceo dan. Popijte ovu vodu sledećeg jutra. Ponovite ovo za mesec dana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading