POMOGAO HILJADAMA LJUDI Čaj ruskog travara u roku od nekoliko sati leči čir i druge bolesti creva

alo.rs/S.Ć. | Žena 28.11.2022 15:54

Priprema ovog čaja je ista za svaki tretman koji smo pomenuli - samo je primena drugačija

Foto: Youtube/Printscreen

Bolesti creva i čirevi leče se lekom ruskog travara. Izlečio je hiljade ljudi. Ko bi rekao da kora nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je potrebno je ostaviti koru da se osuši i držati u kuhinji.

Kora je odličan lek za stomačne infekcije ili bilo koje druge crevne smetnje. U ovom članku možete videti kako da iskoristite njegova lekovita svojstva.

U 2008. godini ruski časopis "Zaboravljeni Hipokrat i biljna medicina" objavio je recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rešenje za upalu slepog creva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju. U ovom članku dajemo vam priliku da pročitate izvod tog recepta, koji je objavljen u jednom ruskom časopisu.

Da biste napravili ovaj čaj, potrebno je jednu krišku kore nara koristiti sa 20 puta više vode (na primer 10-12 g kore nara sa 200 ml vode). Prvo zagrejte šolju ili čašu, a zatim dodajte koru nara. Posle toga koru preliti sa 200 ml vrele vode. Pokrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta. Ne naprezati smešu.

Tamo počinje proces lečenja. Uvek držite šolju ili čašu blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svaki tretman koji smo pomenuli - samo je primena drugačija. Za 5 sati možete izlečiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutni apendicitis i salmonelu. Pratite ova uputstva za najbolje rezultate: Popijte pola šolje čaja, bez naprezanja. Ponovo pokrijte. Ako počnete da se osećate bolje u roku od 10 minuta, verovatno ste imali dijareju i tretman je završen.


Ako se ne osećate bolje za 10 minuta, verovatno imate problema sa tifusom, salmonelom ili kolerom. Ako je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Lečenje će se nastaviti tokom ovog perioda. trebalo bi da osetite izvesno poboljšanje u roku od 5 sati od početka lečenja.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir na tankom crevu i kolitis - za lečenje ovih zdravstvenih problema sledite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100 ml tokom dana.

Važno je, međutim, da čaj pijete u četiri jednaka dela, a svaki deo treba da bude 25 ml. Prvih 25 ml popijte ujutru, pre nego što bilo šta pojedete ili popijete, a poslednji deo popijte pre spavanja.

Ovaj čaj konzumirajte svaki drugi dan, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu dovoljna je da završite tretman.

Pre nego što nastavite sa sledećim tretmanom, napravite pauzu od 7 dana i samo ako je neophodno nastaviti sa lečenjem. Nemojte piti alkohol tokom ovog perioda. Opet, napominjemo ne cedite čaj.

Suština ovog tretmana je u adekvatnoj količini sastojaka koje koristite, a to je porcija kore nara i dvadeset puta više vode. Svaka greška u tom odnosu može imati neželjene efekte kao što su vrtoglavica, mučnina i glavobolja.

Expand player
Pogledajte više