DOKAZANO NAJEFIKASNIJE ČIŠĆENJE ORGANIZMA Nestaju svi bolovi u leđima, vratu i zglobovima
Foto: Youtube/Printscreen

Jasno da sve štetne materije prave deponiju u organizmu pa je s toga važno sprovoditi čišćenje organizma od toksina. Postoje razne metode detoksikacije i provereni načini za čišćenje organizma.

Ali, postoji i detoksikacija organizma sa pirinčem:

Uzmite običan pirinač, toliko supenih kasika, koliko imate godina (ako imate 35 godina, znaci 35 supenih kašika). Dobro ga isperite i naspite u staklenu teglu. Teglu napunite toplom prokuvanom vodom, zatvorite poklopcem i ostavite u frižider.

Ujutru svu vodu iscediti. Uzmite 1 punu supenu kašiku pirinča i kuvajte ga 3-4 minuta bez soli ( u drugoj, običnoj tekućoj vodi). Pojedite ga na prazan stomak, poželjno do pola osam ujutru.

Preostali pirinač ponovo zalijte prokuvanom ohlađenom vodom i ostavite u frižider do sledećeg jutra. Ovu proceduru za čišćenje organizma ponavljajte svaki dan, dok ima pirinča u tegli.

Tajna metode se krije u zrnu pirinča, koje ima kristalnu strukturu. Kada se zrna potope u vodu, sa njih se spira skrob i pojavljuju se ćelije. Pirinač se vari u crevima, a ne u želucu, njegova zrna deluju kao absorbent (upijač).

Sa ovom metodom pročišćavaju se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi organizma od toksina, teških metala i drugih štetnih materija. Čišćenje organizma sa pirinčem pomaže da se normalizuje metabolizam i reguliše višak telesne težine.

Posle tretmana osećaćete se ne samo zdravije, već i mlađe.

Postoji jedan uslov: posle uzimanja pirinča ujutru poželjno da ne jedete i ne pijete najmanje 3 sata.

Posle ovakvog čišćenja organizma nestaju bolovi u leđima, vratu, zglobovima. Efekat tretmana nije trenutan, već postepen. Poslije dve nedelje počinje pravo čišćenje organizma. I vi ćete ga primetiti.

Toksini će se izbacivati putem urina i stolice. Boja urina će se promeniti, postaće mutna. A vi ćete se osećati sve lepše i zdravije.

Poslije određenog vremena uzimanja pirinča aktivira se samočišćenje organizma, što će se i nastaviti samo, poslije tretmana u roku od nekoliko meseci. Po isteku, osetićete odlične rezultate.

Ne zaboravljajte unosite tečnost u organizam – minimum 2 l dnevno. Najbolje – vodu i zeleni čaj.

Komentari (0)

Loading